Over Maaltijdservice.nu

Bij Maaltijdservice.nu draait het om lekker en gezond te eten met uitsluitend verse en eerlijke producten van hoge kwaliteit.

Ik gebruik tijdens het koken geen pakjes en zakjes, die boordevol zout, kleur-, geur-, smaakstoffen en conserveringsmiddelen zitten. Lekker koken kan in mijn ogen ook zeer goed zonder al die kunstmatige toevoegingen.
Natuurlijk is dat soms handig als je weinig tijd hebt en daarom begin ik dan ook deze maaltijdservice.

Mensen hebben tegenwoordig steeds minder tijd om fatsoenlijk te koken door werk, gezin, sport enzovoort. Het gezond en uitgebreid koken schiet er dan weleens bij in, wordt snel afgeraffeld, komt uit potten en blikken, wordt opgehaald bij een snackbar of grillroom (shoarmazaak) of komt in een smakeloze magnetronmaaltijd uit de supermarkt vandaan.

Nou in mijn ogen kan dat ook anders.

Aangezien ik toch vaak in grote hoeveelheden kook, waarom dan niet anderen er ook van laten genieten. Alle producten zijn dag- of weekvers. Vlees komt bij de lokale slagerijen vandaan of bij de horeca groothandel, die een eigen slagerij heeft. Groenten komen van de markt, uit volkstuinen of bij de groenteboer vandaan. De aardappelen komen vaak bij de boer rechtstreeks van het land evenals de uien.

Wanneer ik natuurlijk een leuke aanbieding zie bij de horeca groothandel dan neem ik dat natuurlijk mee en pas ik daar mijn weekmenu op aan.

Zo kan ik lekker en vers voor jullie koken plus een betaalbare prijs hanteren wat ook niet geheel onbelangrijk is.
Natuurlijk kan ik niet tippen aan de prijzen in de supermarkt voor een kant en klare maaltijd, maar dat is ook niet mijn bedoeling.

Zoals ik al zei kook ik vers en met producten van hoge kwaliteit en lever ik geen massaprak zoals deze vaak uit een fabriek komen.

De mensen die deze manier van koken waarderen zullen ook snappen dat dit financieel niet haalbaar is. Ik maak echt (bijna) alles zelf. Zelfs de kruidenmixen, sauzen, marinades en rubs maak ik eigenhandig.

Ik zou zeggen probeer het uit en overtuig uzelf…

0